Danielle Kortleve

Daniëlle Kortleve is zeer ervaren in het algemeen bestuursrecht en het aanpakken van alle aanverwante onderwerpen. Bijzondere affiniteit heeft zij met het opstellen van regelgeving, de Wet gemeenschappelijke regelingen, bestuursprocesrecht, subsidierecht en staatssteun. Daniëlle gebruikt het recht graag als kader voor het vinden van praktische en pragmatische oplossingen. 

Daniëlle werkt zowel interim als in de adviesrol voor onder andere provincies en gemeenten. Zij vervult de rol van regelgevingsjurist, maar ook heeft zij alle gemeenschappelijke regelingen van recreatieschappen in Zuid-Holland langs de lat gelegd. Daniëlle kun je benaderen voor regelgevingstrajecten, het geven van trainingen, legal audits of verbeteren van de juridische kwaliteit, staatssteun en subsidietrajecten.

Daniëlle is haar juridische loopbaan gestart in de lokale heffingen en de Wet WOZ.  In de loop der jaren heeft zij de overstap richting het algemeen bestuursrecht gemaakt. Na het werken voor verschillende adviesbureaus is zij in 2010 zelfstandig verder gegaan.
 
Tel.: 06 81137891