Shanta Singh

Shanta Singh is gespecialiseerd in het bestuursrecht en het Europese recht. Zij wordt vaak benaderd voor rechtsgebieden die nieuw zijn, zoals CO2 opslag, Collectief particulier opdrachtgeverschap, aanpassingen in de zorgverzekeringswet en de veiligheid van medische hulpmiddelen. Shanta Singh heeft ervaring met subsidies, Publiek-private samenwerking, beroep en bezwaar, civielrechtelijk procederen en adviseren, mededingingsrecht en energierecht.

 

Shanta Singh wordt graag benaderd voor ingewikkelde vraagstukken. Zij werkt graag aan projecten waar meerdere rechtsgebieden samenkomen. Shanta Singh werkt graag samen met andere professionals, zoals economen, bouwkundigen, geologen en deskundigen op andere gebieden. Shanta Singh is flexibel. Op dit moment voert zij ook een advocatenpraktijk. Zij is daarom nu vooral beschikbaar voor kortere opdrachten. Zij heeft ervaring met handhaving en schrijft daarover onder andere in de kennisbank bestuursrecht, uitgegeven door Elsevier.

 

Shanta is een veelzijdig jurist, en afgestudeerd in Juridische bestuurswetenschappen, Wijsbegeerte en Politicologie. Zij heeft 4 jaar bij twee grote advocatenkantoren gewerkt en daarna bij de OPTA. Daarvoor werkte zij als jurist bij de Gemeente Amsterdam. Sinds 2008 is Shanta Singh zelfstandig juridisch adviseur en advocaat. Haar specialisaties zijn Bestuursrecht, Europees recht en reguleringsrecht.  Shanta Singh heeft Europees recht gedoceerd aan de Universiteit van Amsterdam.  Zij publiceert regelmatig op de gebieden bestuursrecht en marktregulering. Shanta Singh was 8 jaar deelraadslid voor D66 in stadsdeel Amsterdam West.

 

LinkedIn profiel

Website

E-mail Shanta

Tel.: 06 24787027

 
Shanta is ook te volgen op Twitter: @shantasingh